norsborg fc

Norsborg FC

Värdegrund Respekt, glädje och hjärta
Historisk seger Första segern i division 4, 2022
Plats Norsborg, Sverige
Serieledare 2020, på väg upp mot division 5
Ny sponsor Eriksbergstvätten
Socialt arbete Inkludering och respekt i samhället
Kontaktinformation Frejsväg 9, 14571 NORSBORG, 070-054 45 55, gamlanorsborgfc@gmail.com

Norsborg FC är en fotbollsklubb som verkar under mottot “Respekt, glädje och hjärta”, vilket lyser igenom i allt de gör, från ungdomsverksamhet till seniorlag.

Klubben har etablerat sig som en viktig del av lokalsamhället i Norsborg genom att erbjuda fotbollsutbildning och -spel för alla åldersgrupper, med lag för både herrar, damer och ungdomar​​.

Klubbens Framgångar och Gemenskap

Under åren har Norsborg FC visat sin styrka och sitt engagemang genom att klättra i divisionerna. Ett exempel på detta är deras historiska första seger i division 4, som firades under påskveckan 2022. Denna seger var ett bevis på klubbens utveckling och förmåga att ta sig an nya utmaningar​​.

Klubben har även uppmärksammats för sin förmåga att skapa en stark gemenskap, både på och utanför planen.

Med aktiviteter som spontanfotboll erbjuder Norsborg FC en plattform för socialt engagemang och gemenskap, vilket stärker banden mellan spelare, föräldrar och lokalsamhället.

En Klubb med Hjärta

Utöver sportsliga framgångar har Norsborg FC även ett starkt fokus på socialt arbete, med initiativ som främjar inkludering och respekt.

Genom att arbeta nära med lokalsamhället och olika sponsorer, som Eriksbergstvätten, säkerställer klubben att de kan fortsätta erbjuda en välkomnande och stöttande miljö för alla som är en del av Norsborg FC​​.

Med en stark grund i värderingar som respekt, glädje och hjärta, fortsätter Norsborg FC att vara en central figur i Norsborgs sportliv och samhälle.

Genom att erbjuda en plattform för fotboll och gemenskap bidrar klubben inte bara till spelarnas utveckling utan även till ett starkare och mer sammanhållet samhälle.

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *