Olika oddsbonusar hos svenska spelbolag

För dig som ska betta kan det finnas ett mervärde att ta emot en oddsbonus. Med hjälp av en betting bonus kan du få ut mer av din spelupplevelse och det finns idag massor av alternativ att upptäcka.

Svenska spelbolag får erbjuda en bonus till nya kunder som signar upp och i denna artikel ska vi titta mer på de olika alternativen av oddsbonusar som finns tillgängliga hos svenska spelbolag. 

Ta hjälp av en jämförelsesajt

Det finns mängder av svenska spelbolag som erbjuder en oddsbonus. Ett tips är att ta hjälp av Oddsgurun.com för att se de bästa svenska oddsbonusarna som finns tillgängliga just nu. Där hittar du också speltips, guider och djupgående artiklar om allt som rör bettingens värld, inklusive massor av information om betting bonusar på den svenska marknaden.

Insättningsbonus är den vanligaste oddsbonusen

Den vanligaste bonusen hos en bettingsida är helt klart en insättningsbonus. Det innebär att spelbolaget matchar din första insättning upp till ett visst belopp. På så sätt kan du få ut betydligt mer av din spelupplevelse när din första insättning blir matchad. Till exempel kan en bettingsajt erbjuda 100% bonus upp till 1000 kronor. Om du då gör en insättning på 1000 kronor kommer du att få 2000 kronor att spela för.

Det finns också spelbolag som erbjuder mer i bonus eller en högre procentsats. Oavsett vilket gäller det att kolla igenom regler och villkor. Framförallt är det viktigt att ha koll på vad det är som gäller kring minimum odds och omsättningskrav. Omsättningskrav hänvisar till så många gånger du måste satsa din bonus innan du kan ta ut eventuella vinster. Minimum odds är det lägsta oddset som minst en marknad på din bet slip måste innehålla för att spelet ska bidra till omsättningskravet. 

Riskfria spel hos bettingsidor

En populär bonus är riskfria spel där du satsar med dina egna pengar hos en bettingsida. Men om ditt spel inte skulle gå in kommer bettingsajten att betala tillbaka insatsen till dig och du kan prova på nytt. Ett riskfritt spel är perfekt för dig som vill prova på att lägga ett bet där du tror det kan finnas en skräll i luften. Eftersom du spelar helt utan risk är det smart att lägga en högoddsare. Misslyckas du får du en ny chans.

Free bets hos bettingsidor

Ett spelbolag kan också ge ett free bet där spelbolaget ger dig en viss summa pengar att använda för ett enskilt bet. Om du lyckas med ditt bet kommer de att betala ut vinsterna helt utan omsättningskrav men samtidigt tar de tillbaka insatsen.

Ett free bet är en oddsbonus som allt fler spelbolag erbjuder och det har tagit över riskfria bets. Fördelen med ett free bet är att du inte satsar något av dina egna pengar men ändå får vinster helt utan omsättningskrav. Men se till att läsa igenom regler och villkor för att säkerställa att du inte behöver omsätta vinsterna. 

Maximalt tillåtet med en bonus per licenstagare

Du som spelar hos en svensk bettingsida får maximalt ta emot en bonus per spelare och licens. Detta enligt regler från svenska Spelinspektionen, den svenska myndighet som kontrollerar alla spelbolag. Om du tar emot en bonus från ett spelbolag kan du inte ta emot fler bonusar från samma spelsajt eller övriga spelsidor som agerar under samma spellicens. På så sätt gäller det att ha koll på vilka bettingsidor som delar licens så att du väljer det erbjudande som gynnar dig mest.

Vanligtvis finns denna information att hitta bland bonusvillkoren. Alternativt kan du vända dig till Spelinspektionens webbplats och söka efter en licens där och se alla spelbolag som är kopplade till den. 

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *