FC Bellevue: En Fotbollsklubbs Framväxt

Grundat 21 september 2010
Antal aktiva spelare Ca 350
Seniorlag Herrar Division Division 4
Program After School Football
Åldersgrupper 5-6 år (fotbollsskola), 7-18 år (pojk- och juniorlag)
Verksamhetsansvarig Caspar Pauckstadt (f d MFF-proffs, UEFA Pro licensierad tränare)

FC Bellevue, grundad den 21 september 2010 av fyra 10-åriga pojkar, har vuxit sig stark i Malmö med en vision om att ge ungdomar en plattform för att utveckla sina fotbollsfärdigheter. Klubben har idag cirka 350 aktiva spelare i olika åldersgrupper, från 5-6-åriga barn i fotbollsskolan till ett seniorlag för herrar i division 4.

Unikt After School Football Program

Som den enda klubben i Sverige erbjuder FC Bellevue ett unikt “After School Football”-program för spelare upp till 10 år, där träningarna sker direkt efter skoldagens slut.

Denna satsning möjliggör en sömlös övergång mellan skola och träning, vilket underlättar för barnens engagemang i sporten.

Framtidsvisioner och Talangutveckling

Under ledning av Caspar Pauckstadt, en före detta MFF-proffs och UEFA Pro licensierad tränare, fortsätter FC Bellevue att vara en talangfabrik.

Klubben har nyligen sett sina spelare ta klivet vidare till större klubbar, vilket bevisar deras framgång i att utveckla unga spelares potential.

Med en stark värdegrund och fokus på utbildning och utveckling, står FC Bellevue väl rustad för att fortsätta sin resa mot att bli en ännu starkare klubb i svensk fotboll​​.

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *