Picklad rödlök

Jätteenkelt att göra och håller väldigt länge i kylen. Kryddar upp vilken tråkig sallad som helst, ha det på en macka eller använd den som tillbehör till någon varmrätt. Enkelt, gott och håller länge. Win, win, win!

Tid: 15 minuter

INGREDIENSER:

  • 1 rödlök
  • 1 dl ättika, 12% (om du har 24% hemma tag hälften och tillsätt vatten)
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten

GÖR SÅ HÄR:

Om du har en mandolin hemma använd den på det tunnaste och skiva löken. Har du ingen använd kniven och skär så tunt du bara kan.

Ta ingredienserna i din 1-2-3-lag och koka upp. Undertiden tar du en burk och placerar din rödlök där i. När socker blandat sig med vätskorna tar du den och häller varm direkt över rödlöken. Ta Da! Klart!

Smaklig måltid!

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *