Detta är ett recept jag velat gör länge. Som vanligt när jag lagar asiatisk mat söker jag alltid efter det mest autentiska källorna och detta är nog så nära man…
Jag har alltid varit förtjust i frikadeller, framför allt kalvfrikadeller. jag är även förtjust i kokt kalv i dillsås så här har vi kombinerat dessa två rätter. Blev jättegott! Recept…
Perfekta tilltugget? Jag tycker i alla fall att detta är försvinnande gott! Men man orkar ju inte hur många som helst(som tur är). Det här är även ett bra recept…
Pelle Janzon serveras traditionellt med en tunt bankad oxfilé över toasten. Det här är en inte helt ovanlig twist på den med kallrökt lax istället. Det här åt vi som…
Detta är en absolut favorit både hos barnen och oss vuxna. Detta är en rätt du kan bjuda gäster på och det slutar nästan alltid med att receptet delas efter…
Jag är inte överdrivet förtjust i vanlig, tråkig rå paprika, men rostad paprika gillar jag desto mer. För att göra livet lite enklare så gillar jag att ha en burk…
På en liten bakgata ovanför Stureplan i Stockholm hittar man restaurang PA & Co. En liten mytomspunnen krog som blivit något av en institution i krogstockholm. PA & Co grundades…
En gammal klassiker komponerad av Leif Mannerström. Väldigt god, och relativt enkel att göra. Recept för 4 personer. Tid: Minst 2 dygn, men effektiv tid ca 30 minuter. INGREDIENSER: 400g…