Fred

Dan Dan Noodles

Detta är ett recept jag velat gör länge. Som vanligt när jag lagar asiatisk mat söker jag alltid efter det mest autentiska källorna och detta är nog så nära man…

Vaktel i druvsås

Druvsås åt jag första gången på en lite restaurang i gamla stan i Canne för 40 år sedan och har sedan dess älskat den såsen. Vaktel är en fågel som…

Five Spice Pork

Här har ni en rätt som går fort att tillaga och smakar som om du stått vid spisen länge. En perfekt vardagsrätt som jag tror går hem hos de flesta.…

Kalvfrikadeller i sötsyrlig dillsås

Jag har alltid varit förtjust i frikadeller, framför allt kalvfrikadeller. jag är även förtjust i kokt kalv i dillsås så här har vi kombinerat dessa två rätter. Blev jättegott! Recept…

Chili Cheese Tops

Perfekta tilltugget? Jag tycker i alla fall att detta är försvinnande gott! Men man orkar ju inte hur många som helst(som tur är). Det här är även ett bra recept…

Fläskfilé i grönpepparsås

Detta är en absolut favorit både hos barnen och oss vuxna. Detta är en rätt du kan bjuda gäster på och det slutar nästan alltid med att receptet delas efter…

Paprikapesto

Jag är inte överdrivet förtjust i vanlig, tråkig rå paprika, men rostad paprika gillar jag desto mer. För att göra livet lite enklare så gillar jag att ha en burk…

Vi besöker PA&Co

På en liten bakgata ovanför Stureplan i Stockholm hittar man restaurang PA & Co. En liten mytomspunnen krog som blivit något av en institution i krogstockholm. PA & Co grundades…

Gravad oxfilé med senapssås

En gammal klassiker komponerad av Leif Mannerström. Väldigt god, och relativt enkel att göra. Recept för 4 personer. Tid: Minst 2 dygn, men effektiv tid ca 30 minuter. INGREDIENSER: 400g…